Translate

jueves, 16 de junio de 2016


HAMBURGUESA DE POLLASTRE AMB PATATA POBRE.

·        INGREDIENTS:


Ø    1 unitat de pit de pollastre
Ø    50 gr. De ceba de porro
Ø    50 gr. De ceba
Ø    1 pessic de pebre
Ø    20 gr. De pebrot vermell en pols
Ø    1 dent d’all
Ø    1 unitat d’ou
Ø    1 pessic de sal
Ø    1 patata
Ø    ¼ de ceba morada


·        ELABORACIÓ:
Ø    Picar molt bé es pollastre, fins obtenir pollastre mòlt.
Ø    Mesclar el pollastre mòlt amb sa ceba porro, pebrot vermell i ceba morada, tot tallat finament.
Ø    Afegir l’all tallat finament i mesclar molt bé amb l’elaboració anterior.
Ø    Afegir l’ou i barrejar, rectificar de sal i pebre i portar la preparació a la nevera durant 15 minuts perquè estigui més compacta.
Ø    Pelar la patata i la tallam a rodanxes.
Ø    Després picar un poc de ceba i ficam la patata i ceba dintre una gastronóm amb oli d’oliva.
Ø    Tot seguit ficar la gastronóm dins el forn durant 15 0 20 minuts.
Ø    Fer les hamburgueses a la paella amb oli d’oliva i cuinar aproximadament 6 minuts per a cada costat.
Ø    Després treure la patata del forn i servir juntament amb l’hamburguesa dintre un plat pla.


Pep Bauçà Mora

No hay comentarios:

Publicar un comentario